Ceren

Salih amca benim doğmaya hiç niyetim yoktu zaten, kanada mıdır nedir soğuk amca burası, bıraksalar memlekete dönünce çıkardım ben kendim, önce 15 saat uğraştılar ben çıkayım diye, ama banane ben sırtımı döndüm çıkmadım, onlar da beklemedi paketimi yırtıp açtılar çıkardılar dışarı,
Ben sanıyordum ki önümde bi tünel ucunda bi ışık görücem, çıkmak için ışığa doğru gidicem, bunlar direk cart diye açtı perdeleri gözüm kamaştı.
Burda herkes anlamadığım bi dilden konuşuyo, hatta annem babam bile … memlekete dönünce herkesi anlıycam di mi ? Onlar da beni anlamıyo, halbuki çok basit:
Ih Ih Ih Ihıhıhıh = acıktım,
Ih Ih Eeüeaaa= e hadi ama,
zaart = gazım var(dı),
pırt = kakam var(dı),
EEEUUUUUAAAAA IIIIIIIIII EEEEE AAAAAA = Altıma sıçalı bi hayli oluyo, temizlemediğiniz gibi bi de popişime pış pış yaparak sıvadınız içeriyi ..
.. bu kadar basit, neden anlamıyolar anlamıyorum !
Şimdi diyolar ki beni esas memleketime iki tane albatros getirecekmiş, ben de sanıyodum ki çocukları leylekler getirir, o eskidenmiş, artık böyle herhalde ?
Şimdi hayatımın ilk XC’sine hazırlanıyorum, Kanada-Türkiye XC’si, orada bissürü albatros varmış, hepsini çok merak ediyorum, annem babam da arkadaşlarını çok özlemişler, gelince görüşürüz,
(Babam beni uyuturken bilgisayarda mail hesabını açık bırakıp uyumuş, ordan yazıyorum)

Ceren
Natural Born Albatros

Leave a Reply